«Ліндт» - шоколад, який варто спробувати
Рідко зустрінеш людей, байдужих до даного ласощів, як і не часто трапляється не тільки смачний, але і якісний шоколад. Багато по достоїнству оцінили шоколадну продукцію від швейцарської компанії «Ліндт». Шоколад, вироблений цим брендом, радує якісним складом, ніжним смаком і широким асортиментом.
Заглянемо в історію
Як відомо, все геніальне починається з малого. Так було і в далекому 1845 році, коли в швейцарському містечку Цюріх Давид Шпрюнглі-Шварц відкрив маленький кондитерський магазин, де працював разом з сином Рудольфом. Однак вони не обмежилися продажем солодощів, а навчилися готувати твердий шоколад, що підвищувало його транспортабельність та термін зберігання. Навряд чи вони тоді припускали, як розшириться їх діяльність завдяки людині на ім'я Рудольф Ліндт. Шоколад з ніжним смаком і ефектом танення в роті з'явився після того, як він винайшов машину з коншем. Принцип її дії полягав у тому, що від тертя шоколадна маса добре розігрівалася і дозволяла маслу какао обволікати частинки какао і цукру. Таке перемішування і допомогло втілити ідею ніжного і ароматного шоколаду.

Солодкий тандем
Викупивши у Линдта винайдений рецепт шоколаду, Рудольф Шпрюнглі досяг об'єднання двох компаній. Так, у 1899 році у світі з'явився новий шоколадний бренд Lindt&Sprungli. У тому ж році вони придбали в Килшберге ділянку землі, що сприяло розширенню фабрики. Офіси компанії «Ліндт» розташовуються у цьому будинку до цих пір. Обсяги виробництва зростали, що вже в 1915 році експортували продукцію в 20 країн. Навіть у важкі повоєнні роки компанія відкрила три нові фабрики - в Німеччині, Франції та Італії.
В даний час цілих вісім підприємств, що знаходяться в Європі та Америці, належать компанії «Ліндт». Шоколад цього бренду приваблює людей в різних країнах. У чому ж справа?
Варто спробувати!
Висока якість продукції було неодноразово відзначено різними експертами. У тих, хто ще не пробував шоколад «Ліндт», відгуки вже які скуштували можуть пробудити неймовірний апетит. В асортимент продукції входять не тільки до болю знайомий чорний і молочний шоколад з полуницею, цільним горіхом, родзинками, але і шоколад з апельсиновими цукатами і навіть з м'ятою. Особливо дивують зразки чорного шоколаду з екстрактом перцю чилі, морською сіллю.
Тим, хто любить шоколад в невеликих дозах, напевно припадуть до смаку цукерки Lindor і шоколадна паста. Таке широке різноманітність говорить про те, що для компанії «Ліндт» шоколад – це можливість поєднати ніжність і якість в одному продукті.







